Welkom

Liefde van je leven

Liefde van je leven

Wat zou jij doen met 130 miljoen euro?

 

‘Ciao.’
‘Ciao.’
‘Is het water fijn?’
‘Geweldig. Ik zou je uitnodigen om er bij te komen, maar dat pak ziet er duur uit.’
Ze schrikt van zichzelf. Waarom doet ze dit in godsnaam? Hij is al zo flirterig en nu gaat zij het ook nog uitlokken. Belachelijk.
‘Dat was het ook.’ Hij trekt zijn jasje uit en legt het zorgvuldig over de dichtstbijzijnde stoel. ‘Hoe was je dag?’ Hij knoopt zijn hemd los.
‘Fijn. We zijn gaan shoppen.’ Liesl weet niet goed waar gekeken. Goddank dat ze in een zwembad drijft, want ze is zo nerveus dat ze haar armen en benen bijna niet stil kan houden. ‘Dat zag ik. Dat was een indrukwekkende hoeveelheid tassen, moet ik zeggen.” Hij drappert zijn hemd over zijn jasje. ‘Ik had veel nodig.’ Ze laat zich even onder water zakken om zichzelf af te leiden. Wat ze in haar buik heeft, voelt niet aan als vlinders maar als condors.Wanneer Liesl een fortuin wint met Euromiollions maar een koude douche krijgt als ze dat aan haar man Geert wil vertellen, loopt ze weg van huis. Ze vertrekt halsoverkop naar een luxueus landhuis in de buurt van Rome, waar ze snel nieuwe vrienden maakt. Een Amerikaanse wetenschapper en zijn nichtjes nemen haar onder hun vleugels en dan is er nog de jonge maar aantrekkelijke telg uit een illustere Italiaanse familie die haar charmeert zoals alleen een Italiaan kan. Geerts tienerdochter Rebecca heeft ondertussen wel wat anders aan het hoofd dan een vermiste stiefmoeder. De liefde, uiteraard, en wel van twee jongemannen. Ze moet een keuze maken, niet alleen over met wie ze verder wil, maar ook over wie ze wil zijn.

 

Kopen?

bol.com 
De Standaard Boekhandel 
Van Halewijck
Ook verkrijgbaar als e-book

Bewaren

Bewaren